Home | Werken bij SCPO | Algemene info voor medewerkers
 

Algemene info voor medewerkers

Op deze pagina tref je algemene informatie aan voor medewerkers van SCPO Lelystad, bijvoorbeeld over de diensten van ons administratiekantoor Onderwijsbureau Meppel (OBM), het Pensioenfonds ABP, etc.

 

OBM is het kantoor waar SCPO Lelystad de personeelsadministratie heeft ondergebracht. Als medewerker van SCPO krijg je toegang tot OSS (self-service systeem) op de website van OBM. In OSS kun je je salarisstrook inzien, declaratieformulieren uploaden, etc.

Tevens vind je op de website van OBM informatie over tal van onderwerpen die van belang kunnen zijn voor jou als medewerker in het PO. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Eerste indiensttreding (inclusief uitleg salarisstrook) 
  • CAO PO (inclusief salarisinformatie)
  • Pensioen (inclusief aanmelden voor ABP nieuwsbrief en/of inschrijven voor een pensioenspreekuur) 

Om regelmatig informatie te ontvangen over relevante ontwikkelingen binnen het PO, kun je je hier inschrijven voor de medewerkers-nieuwsbrief van OBM. Daarin wordt zo’n 4x per jaar helder en compact informatie verstrekt. 

 

Uiteraard bouw je als medewerker van SCPO Lelystad pensioen op bij het ABP. Klik op deze link voor Pensioeninformatie voor alle SCPO-medewerkers , een document waarin je een aantal nuttige links naar websites/tools aantreft.

 

Aanvragen preventief spreekuur

Het is in het belang van zowel werkgever als werknemer om uitval met betrekking tot het werk zo veel mogelijk te voorkomen. Het preventief spreekuur kan daarbij een belangrijk instrument zijn. Dit biedt de werknemer de mogelijkheid een afspraak met de bedrijfsarts te maken, ongeacht of er sprake is van een verzuimperiode.

Klik voor het aanvragen van een preventief spreekuur op deze link.

 

Wil je meer weten over het beleid dat SCPO Lelystad hanteert voor diverse zaken op het gebied van P&O, dan kun je onderstaande documenten raadplegen:

 

 

Tot slot verwelkomen wij je als medewerker van SCPO Lelystad ook graag bij onze Personeelsvereniging SamenScholen, die een aantal keren per jaar garant staat voor een gezellig uitje, altijd inclusief een lekker etentje! 

Onze scholen