Leerkracht onder-, midden- of bovenbouw

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?
Heb jij ambitie om als leerkracht van betekenis te zijn?
Binnen SCPO Lelystad hebben we weer ruimte voor talent!

 

SCPO Lelystad wil er voor zorgen dat leerlingen én medewerkers het beste uit zichzelf halen, binnen hun mogelijkheden, met aandacht voor brede talentontwikkeling en in betekenisvolle verbinding met hun omgeving. Essentieel is daarom de aanwezigheid van sterke leerkrachten die weten wat ze kunnen, die de roep van deze tijd verstaan en die in staat zijn en het lef hebben om hun verantwoordelijkheid te nemen. Zo’n professional ben je natuurlijk niet zomaar. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te groeien. Nieuwsgierig geworden? Laat het ons weten!

 

Wij zoeken leerkrachten die:

 • echt van betekenis willen zijn voor de kinderen;
 • kinderen coachen en begeleiden en rijke leeromgeving creëren;
 • in staat zijn een goed en veilig pedagogisch leerklimaat te scheppen;
 • toegankelijk zijn voor kinderen, ouders en collega’s;
 • een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van de school;
 • positief en ontwikkelingsgericht zijn;
 • over een gezonde dosis humor en werklust beschikken

Wij bieden:

 

 • een 'zachte landing' door goede werkbegeleiding door een collega en door coaching on the job;
 • een prettige en persoonlijke werksfeer binnen een stichting, waarin op de scholen in enthousiaste en collegiale teams wordt samengewerkt;
 • ruimte voor professionele ontwikkeling en groei;
 • de mogelijkheid om mee te denken en te leren van Professionele Leergemeenschappen, om continu stappen te zetten en te verbeteren ten gunste van het leren van kinderen;
 • de kans om samen met jou te kijken op welke school en voor welke groep je het beste tot je recht komt.


Voorrangsregeling op huisvesting
Kom je van buiten Lelystad en wil je hier komen werken én wonen? In samenwerking met de Gemeente Lelystad en Woningcorporatie Centrada kunnen leerkrachten, onder voorwaarden, aanspraak maken op voorrang voor huisvesting. Lelystad is als ‘hoofdstad van de nieuwe natuur’ verrassend leuk! Wij vertellen je daar graag meer over, en over de mogelijkheden natuurlijk.


Werken in de Onderwijspool Flevoland
Wil je liever op diverse scholen werken, dan ben je ook van harte welkom als leerkracht om in de Onderwijspool Flevoland te werken. We faciliteren je met een aanstelling bij onze stichting voor een bepaalde omvang (fte), een vast aanspreekpunt vanuit SCPO Lelystad voor je persoonlijke begeleiding en ontwikkeling en je kunt deelnemen aan professionaliseringsnetwerken. Ideaal voor wie eerst wat langer op verschillende scholen aan de slag wil of voor wie zich wil concentreren op het primaire proces.


Solliciteren
Pas jij in dit profiel? Stuur dan z.s.m. een email met je motivatie en cv. Voor verdere informatie kun je kijken op www.scpo-lelystad.nl en op de websites van de afzonderlijke scholen van SCPO Lelystad.

 

Voor meer informatie kun je ook eerst bellen met Monique van Doorn (HRM adviseur van SCPO Lelystad) of met een van onze schoolleiders.


06-55 90 35 75 / 0320- 76 76 05
hrm@scpo-lelystad.nl.


SCPO biedt ook zij-instroomtrajecten aan. Wil je meer hierover weten, neem dan contact met ons op.


Onze scholen