Ruimte voor jouw talent!

Overzicht vacatures

Bouw mee aan betekenisvol onderwijs en de toekomst van onze kinderen! Wij zoeken collega’s voor onderstaande functies.

Groepsleerkracht bovenbouw

CBS 3Sprong is een school die betekenisvol en toekomstgericht onderwijs biedt, waarbij leerlingen en teamleden vanuit hun uniek-zijn eigen talenten en interesses kunnen ontwikkelen en versterken. Als onderdeel van de Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs (SCPO) Lelystad, zijn wij een open christelijke basisschool in de wijk Landerijen in Lelystad, met 277 leerlingen verdeeld over 12 groepen.

Groepsleerkracht bovenbouw

Leerkracht onderbouw

Binnenstappen in CBS Horizon is binnenstappen in een school waar leerlingen, ouders en leerkrachten zich thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen zich ontwikkelen met hoofd, hart en handen. Als onderdeel van Stichting Christelijk Primair Onderwijs (SCPO) Lelystad, zijn wij een open christelijke basisschool in de Boswijk te Lelystad. Wij bieden plek aan ongeveer 200 leerlingen.

Leerkracht onderbouw

Leerkracht onder-, midden- of bovenbouw

SCPO Lelystad wil er voor zorgen dat leerlingen én medewerkers het beste uit zichzelf halen, binnen hun mogelijkheden, met aandacht voor brede talentontwikkeling en in betekenisvolle verbinding met hun omgeving. Essentieel is daarom de aanwezigheid van sterke leerkrachten die weten wat ze kunnen, die de roep van deze tijd verstaan en die in staat zijn en het lef hebben om hun verantwoordelijkheid te nemen. Zo’n professional ben je natuurlijk niet zomaar. Daarom krijg je bij ons de ruimte om te groeien.

Leerkracht onder-, midden- of bovenbouw

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Geef je dan op voor een job alert!

Wil jij leraar worden, maar het liefst werken en leren?

Als leerkracht kun jij het verschil maken voor onze leerlingen. Daarmee ben je eigenlijk een soort ‘influencer’, met een heel divers publiek. Verschillende culturele achtergronden, talenten en toekomstdromen zorgen ervoor dat je niet alleen lesgeeft, maar zelf ook veel leert.

Zij-instromers

Wil jij in het basisonderwijs aan de slag? En heb je een afgeronde hbo- of wo-opleiding? Dan biedt SCPO Lelystad de mogelijkheid om via het zij-instroomtraject versneld je bevoegdheid te halen. Je gaat dan, naast je opleiding, meteen aan het werk en hebt vanaf dag één je eigen groep/klas. 

Aspirant-LEERkrachten

Heb jij ambitie om in het basisonderwijs de theorie van de opleiding tot leraar direct te kunnen toepassen in de praktijk? Dan ben je bij SCPO Lelystad aan het juiste adres!

Ontmoet onze collega's

Vertrouwen

Bij ons krijg jij het vertrouwen en de veiligheid om jouw eigen talenten te ontwikkelen. Wij vertrouwen erop dat jij eigenaarschap neemt over jouw professionele ontwikkeling en je verbonden voelt met onze kernwaarden.

Verbonden

We voelen ons met elkaar verbonden: niet alleen in waar we met elkaar overeenkomen, maar ook in de verschillen. Binnen SCPO Lelystad sta je er dus niet alleen voor. Je werkt Met collega’s binnen en buiten de eigen werkomgeving, kinderen en hun ouders.

Verantwoordelijk

Iedere dag zetten onze collega’s hun talenten en vaardigheden in voor goed onderwijs. Zij nemen verantwoordelijkheid voor zichzelf, voor elkaar als groep, voor de organisatie en voor het geheel.