SCPO Lelystad staat voor betekenisvol, boeiend en toekomstbewust onderwijs. Ons onderwijs werd door de jaren heen gevormd. Elke periode kende zijn eigen vragen en behoeftes. Sommige veranderingen bleken een succes, waar we bij andere veranderingen tot de conclusie kwamen dat ze niet bijdroegen aan de ontwikkeling van onze leerlingen.

Alles wat ooit vanzelfsprekend was, wordt ter discussie gesteld. Onze uitdaging is om te behouden wat werkt en door de waan van alledag toe te werken naar de stip op de horizon. Daar ligt onze invloed. Hoe we hier de komende jaren vorm aan geven, beschrijven we in het Koersplan SCPO Lelystad 2023-2027.

Samen vormgegeven
Om tot een definitief plan te komen hebben we onze missie, visie en kernwaarden waar nodig aangescherpt. Hier speelden de inzichten die we uit waardevolle gesprekken met ouders, samenwerkingspartners en andere betrokken verkregen, een belangrijke rol in. Daarnaast hebben we onze richtinggevende doelen meer focus en samenhang kunnen geven dankzij opgedane kennis en ervaring.

Nu zijn we vol vertrouwen begonnen aan deze nieuwe ‘leerreis’. Stap jij aan boord om samen met ons op leerreis te gaan? Samen maken wij het onderwijs elke dag opnieuw een beetje beter. Je bent van harte welkom!

Lees hier het Koersplan SCPO Lelystad 2023-2027. Liever een papieren exemplaar ontvangen? Neem dan gerust contact op met ons Bestuursbureau.